Ce site web utilise des cookies

FAQ

Office licenties voor Windows: Veelgestelde vragen

[rt_accordion_style radiant_accordionstyle=”five”][rt_accordion_style_item radiant_accordiontitle=”Kan ik de licentie overzetten op een ander apparaat?”]De Office licenties voor Windows zijn niet overdraagbaar naar een ander apparaat, en slechts één keer te gebruiken voor activatie van de Office programma’s. Ben je van plan om binnenkort een nieuwe PC/laptop aan te schaffen, houdt er dan rekening mee dat je voor dat apparaat een nieuwe licentie moet aanschaffen.

[/rt_accordion_style_item][rt_accordion_style_item radiant_accordiontitle=”Waar koopt JouwOffice zijn Office 2019 Keys in?”]Wij verkopen alleen maar authentieke en originele Office 2019 keys, ingekocht bij officiële bedrijven binnen Europa. Wij geven hier dan ook een 100% garantie op.[/rt_accordion_style_item][rt_accordion_style_item radiant_accordiontitle=”Hoe wordt de office 2019 licentie geleverd?”]De licentiecode wordt direct na ontvangst van de betaling verstuurd naar het opgegeven e-mailaccount. Wij hanteren hier een automatisch systeem voor, zodat er 24/7 bezorgd kan worden.[/rt_accordion_style_item][rt_accordion_style_item radiant_accordiontitle=”Hoe kan ik betalen bij JouwOffice.nl?”]Momenteel zijn wij in staat om verschillende betalingsmogelijkheden aan te bieden zoals:

  • iDeal, Bancontact
  • PayPal
  • Virement bancaire ou carte de crédit

In sommige gevallen worden er extra kosten berekend door de banken. Dit percentage is afhankelijk van de gekozen betaalmethode.[/rt_accordion_style_item][rt_accordion_style_item radiant_accordiontitle=”Wat zijn de verzendkosten?”]De Licentiecodes worden per e-mail geleverd. Wij hoeven dus niets op te sturen waardoor er geen verzendkosten zijn.[/rt_accordion_style_item][rt_accordion_style_item radiant_accordiontitle=”Kan ik mijn bestelling annuleren/retourneren?”]Wij garanderen dat alle verkochte licentiecodes geldig en origineel zijn. Door de aard van het product kunnen wij deze na levering niet meer retour nemen. Mocht je problemen ondervinden met het activeren, neem dan contact op.[/rt_accordion_style_item][rt_accordion_style_item radiant_accordiontitle=”Is de licentie ook op mijn Mac te installeren?”]Office voor Windows kan je niet activeren op een Mac. Wij verkopen aparte licenties voor Mac, bekijk het hier.[/rt_accordion_style_item][rt_accordion_style_item radiant_accordiontitle=”Hoe lang is een office 2019 professional plus licentie geldig?”]De licentie is onbeperkt geldig op 1 apparaat, er zit dus geen verloopdatum op het product![/rt_accordion_style_item][/rt_accordion_style]

fr_FRFrançais